Fiskeri

Vi brænder for fiskeri

På HMI er der rigtig gode forudsætninger for fiskeri. Den nærmeste kystplads ligger blot 100 m. væk, og fjord, å og sø er tæt på.

Fiskerilinjen er for dig, der er fascineret af den gode fangst, brænder for kampen med fisken og har mod på at lære nye teknikker og udvikle dig som fisker. Du kommer til at lære om fiskenes natur, vandpleje og alle de nyeste fiskemetoder.

Uanset om du er begynder eller øvet, har vi mange spændende ture rundt omkring i Danmarks smukke natur. Derudover får du mulighed for at komme med idéer til en elev-planlagt tur. I fællesskab med de andre kommer du desuden til at lære om fremstilling af eget grej, hvilket er en fed ting at kunne som lystfisker. Der er også mulighed for at blive en del af fællesskabet Ørredpatruljen gennem et uddannelsesforløb.

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe spinne- eller fluegrej, mens vi tilbyder lån af vaders. Vi har dog lånegrej, hvis dit eget svigter, eller hvis der skal anskaffes noget i opstartsperioden.

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på linjefaget Fiskeri


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/users/hmi/apps/hmi/public/wp-content/themes/website/blocks/employees/three_employees.inc on line 17