Fodbold

Vi brænder for fodbold

fixed-haandbold

Er du vild med at spille fodbold og søger du en efterskole, hvor du kan udvikle dit talent?

På HMI’s fodboldlinje får du i den grad trænet og udviklet dit fodboldtalent. Vi arbejder målrettet med alle aspekter af spillet, på hold- og individuelt plan, med både praktiske og teoretiske vinkler.

Gennem inspirerende og engageret undervisning på HMI’s fodboldlinje, sørger vores topmotiverede og kvalificerede undervisere for at udvikle dig til en dygtig holdspiller. Vi arbejder bl.a. med teknik, taktik, styrketræning og optimale opvarmnings- og træningsøvelser med fokus på skadesforebyggende træning.

Træningsmiljøet på HMI er super motiverende med gode baner og en moderne goalstation, der inspirerer til, alle udvikler deres færdigheder og finder glæden i at blive bedre og bedre som dagene går.
Vi spiller mange kampe mod andre efterskoler, og er hvert år blandt de seriøse kandidater til at repræsentere østjylland ved DM for efterskoler.

Du får mulighed for at få DBU’s trænerkursus C1, ligesom vi også giver dig muligheden for at tilmelde dig et dommergrundkursus under DBU.

Vi ses på fodboldlinjen!

Oplev Fodboldlinjen helt tæt på

Vælg et sekundært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på Fodbold

Lise Bojer Søndergaard
Gruppelærer
fodbold,dansk
Kim Rasmussen
Gruppelærer
fysik/kemi,matematik,fodbold
Kim Rasmussen er læreruddannet fra Silkeborg Seminarium. Han er en passioneret idrætsmand, med særlig fokus på fodbold. Han er en af de bærende kræfter på FC Skanderborgs hold i 2. division. Han har taget DBUs begyndertrænerkurser og har trænet ungdomshold i Skanderborg inden han startede på seminariet.
Jesper Dahl Sørensen
Gruppelærer
matematik,fysik/kemi,fodbold
Casper Nielsen
Gruppelærer
dansk,idræt,fodbold
Casper er færdiguddannet på læreruddannelsen i Århus anno 2015. Han bruger rigtig meget af sin tid på fodbolden. Til daglig boltrer han sig på Åbyhøjs danmarksseriehold, hvor han er et af de offensive omdrejningspunkter. Derudover er Casper også engageret i foreningslivet i Åbyhøj, hvor han til daglig indgår i klubbens bestyrelse. Ud over den praktiske erfaring som spiller, har Casper også begået sig som træner på et U15 hold igennem to år, samt været træner på DBU’s fodboldskoler.
Thomas Kortegaard
Gruppelærer
dansk,fodbold