Sport360

Vi brænder for sport

Som det fremgår af navnet, kommer vi på linjefaget Sport360 rundt i sportens verden. Du kan glæde dig til at afprøve helt nye sportsgrene, når vi skal mestre både det kendte og ukendte.

På Sport360 elsker vi sport! Vi skal i løbet af året arbejde med Volleyball og basket, vi skal finde HMI mesteren i golf, dyrke svømning og vandsport, men også stifte bekendtskab med de mere skæve sportsgrene som kinball, lacrosse og meget andet. Verden er et slaraffenland af sportsgrene, og du kommer til at stifte bekendtskab med en masse forskellige – både individuelle sportsdiscipliner og holdsport.

Du vil møde forskellige undervisere, som hver har deres speciale, og du vil dermed opnå en grundlæggende viden om, og færdigheder indenfor, den enkelte sportsgren.

Vi lover dig, det er vanvittigt sjovt at kaste sig ud i nye og måske ukendte sportsgrene. Efter vores erfaring, får man hurtigt mod på meget mere, når man oplever, man kan mestre nye sportsgrene og spil relativt hurtigt.

Så er du ked af at fastlåse dig på én sportsgren, så er sport360 hos HMI lige noget for dig. Og hvem ved, måske du finder din nye yndlingssportsgren.

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Casper From_HMI Casper From_Hou Maritime Idrætsefterskole
Casper From
Underviser
sport360