Dykning

Vi brænder for dykning

Vil du helt tæt på havet, og se hvad der rører sig under overfladen? På vores dykkerlinje bliver du havets ambassadør. Du lærer at dykke med flaske, fridykke, jage og udforske – alt sammen mens du passer på det hav, vi alle elsker.

Dykkerlinjen på HMI er tilrettelagt, således du, i fællesskab med andre, kommer til at lære alle dykningens facetter. Du vil lære vigtigheden af at have en makker under vandet, som du altid kan stole på. Du vil altid være sammen med din makker eller i et team, hvor I sammen bl.a. tager på fotosafari under vandet, jager med harpun og udforsker de mange spændende ting, havet rummer. Som dykker er det vigtigt at holde fysikken ved lige. Derfor har vi et fitnessrum på HMI, der har alt det nødvendige udstyr til fri afbenyttelse.

Vi skal gøre opmærksom på, du enten skal have et PADI-bevis eller være forberedt på at tage et under dit ophold på HMI.

Derudover skal du udfylde en blanket med dine helbredsoplysninger her.

Vi glæder os til at se dig under vandet!

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på linjefaget Dykning

Troels Michaelsen
Dykker
outdoor
Efter 7 år i søværnet blev Troels uddannet som politiassistent i 1988, hvor han virkede, indtil han blev ansat på HMI ultimo 2008. Troels har interesseret sig for udeliv hele livet og dyrket jagt, fiskeri, undervandsjagt, sejlads, dykning, ridning, MTB og lejrliv. Trestjernet DSF snorkeldykkerinstruktør og EPP2 havkajakinstruktør.