Camps og Familiehøjskole på HMI

HMI giver dig en oplevelse for livet

Uanset om du overvejer at deltage på en af vores fodbold- eller håndbold camps, En weekend på HMI eller på Hou Maritime Familiehøjskole, så kan du se frem til en mindefuld oplevelse.

Er du ung og vild med at spille fodbold eller håndbold, så kan HMI Fodbold Camp eller HMI Håndbold Camp være noget for dig. Du får masser af træning, prøver kræfter med nye øvelser og møder masser af andre aktive unge.

Overvejer du et år på efterskole? Ja, så kan vi anbefale dig at deltage i En weekend på HMI, som vi afholder hvert tredje år (næste gang i 2025). Her får du mulighed for at opleve en masse forskellige efterskoleaktiviteter, møde nye mennesker og fornemme stemningen af at være på efterskole. Campen er for aldersgruppen 11-15 år.

Måske ved du ikke helt, om efterskole er noget for dig, måske er du helt sikker på, du skal afsted – uanset hvad, kan du tilmelde dig vores camps og få en fed oplevelse sammen med en masse andre, der synes, at det dér efterskole lyder lidt spændende.

Tag gerne en ven eller en veninde med, så du har en at dele oplevelsen med.

Hou Maritime Familiehøjskole er et tilbud til den aktive familie, som tiltrækkes af sjove og udfordrende aktiviteter ved, på og i vandet. Både børn og vokse er aktive, og der er plads til hygge og afslapning for både forældre, bedsteforældre og børn.

Du kan se og tilmelde dig vores forskellige camps og ‘højskole-uger’ herunder.

Vi glæder os til at se dig.