BoardSport

Vi brænder for boardsport

BoardSport er for dig, der elsker at give den gas på vandet. Måske er du godt i gang med et eller flere boards, eller måske er det din debut.

Uanset hvad er du velkommen på HMI, hvor vi leger og udfordrer hinanden. Vi har primært undervisning i discipliner inden for windsurf og SUP (stand up paddle) men vil også kunne hjælpe dig der kitesurfer. I vinterperioden skal vi alle arbejde med longboard som en spændende disciplin.

For at få mest muligt ud af sæsonen tager vi på ture til Alrø-dæmningen, Klitmøller og Hvide Sande/Århus. På disse ture får vi tid til at dyrke vores fælles passion og mulighed for at være på vandet i mange, sammenhængende timer.

Når man skal være på vandet så meget som muligt, er en våddragt et must. Derfor skal du have en vintervåddragt (min. 7 mm inkl. hætte). Vi har lånedragter til de varme måneder, men til de kolde skal du have din egen. Du kan kontakte os i forbindelse med anskaffelse af våddragt, da vi gennem vores samarbejdspartner kan tilbyde fordelagtige priser.

På BoardSport linjen er det vejret, der definerer vores aktivitetsmuligheder. Når vejret forhindrer os i at komme på vandet, arbejder vi blandt andet med trimning af sejl og læsning af vind og bølger. Du lærer også at tage ansvar for dit grej og lave småreparationer.

Det kræver en vis portion vedholdenhed, for at blive rigtig dygtig i de forskellige discipliner – men vores dygtige undervisere vil give dig en masse fif og inspiration, samt grundlæggende færdigheder, så du hurtigt knækker koden.

Ses vi på vandet?

Oplev linjen Boardsport helt tæt på

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på linjefaget Boardsport

Jacob Karstoft Ebbensgaard
Gruppelærer
matematik, sejlads
Lærke Buhl-Hansen_Hou Maritime Idrætsefterskole Lærke Buhl-Hansen_HMI
Lærke Buhl-Hansen
Gruppelærer
sejlads, boardsport

• Deltog i OL i Tokyo i 2021 og Rio i 2016
• Sejlede til Cap Verde øerne i egen båd i 2017
• Tidligere elev på HMI

Niels Schmidt
Underviser
sejlads, boardsport
Tlf.: 3143 3138