Medarbejdere

Peter Gordon
Forstander
Tlf.: 5133 8918
Katja-Sølvsten-Thomsen_Hou Maritime Idrætsefterskole Katja_Hou-Maritime-Idrætsefterskole
Katja Sølvsten Thomsen
Pædagogisk leder
Tlf.: 3027 7619

Jeg elsker teenagere… og jeg mener det. At få lov til dagligt at være sammen med skønne unge mennesker, som er i fuld gang med at finde sig selv samtidig med, at de skal finde hinanden, det er en kæmpe gave.

At jeg så også får lov til at være sammen med en enormt engageret medarbejdergruppe, der knokler for at give de unge mennesker de allerbedste oplevelser og betingelser for at udvikle sig, gør det bare endnu bedre.

Er det hårdt arbejde? JA, men hvad vigtigere er: det er meningsfuldt og livsbekræftende hårdt arbejde.

Privat er jeg meget glad for at være sammen med familie og venner, at gå til live-koncerter, løbe og være aktiv, læse gode bøger og hygge mig med en god film eller serie.

Bent Kolin Christensen
Administrativ leder
Tlf.: 2016 1709

Mine primære arbejdsopgaver er økonomi og administration, og det er en glæde at være med til at skabe de bedst mulige rammer for skolens elever og ansatte.

Eleverne er heldigvis også en del af min hverdag, fx i musikundervisning, ved fællessang og musical. Jeg elsker musik og er en ’halvhabil bassist’ og ’semi-god guitarist’.

I fritiden spiller jeg ’tilbagelænet’ med i et jazzorkester og ’old-school’ i et rockband. Derudover nyder jeg dagligt de skønne omgivelser i Hou på mine løbe- eller gåture. Jeg bader gerne, men kun ved høje vandtemperaturer, så titlen af bersærkerviking får jeg aldrig.

Jeg er gift med Irene, og vi har tre voksne børn, der er flyttet hjemmefra. Irene og jeg bor lige over for HMI, og vi nyder at være tæt på og mærke den gode stemning fra skolen.

Anita Davidsen
Sekretær
Tlf.: 2016 1974

Det er ofte mig, du møder, når du kontakter skolen. Jeg besvarer spørgsmål fra forældre og elever, registrerer tilmeldinger og fodrer VIGGO med nyttige oplysninger.

Når der mangler brevpapir eller toner, eller når vaskemaskinen har slugt en 20’er uden at gøre sit arbejde, får jeg gerne besøg – ingen dage er ens, det er skønt.

HMI-familien består af de dejligste kolleger. Vi løfter i flok og arbejder sammen mod vores fælles mål: at udvikle eleverne og se dem vokse.

Jeg er vild med at spille golf, strikke og campere med familien. Jeg drømmer om engang at rejse rundt i Australien i en camper – med strikketøj og golfsæt i bagagen.

CharlotteBoes Charlotte Boes
Charlotte Boes
Kommunikation og Marketing
Tlf.: 6148 1850

Valget af efterskole er for mange en stor beslutning. Jeg brænder for at formidle vores budskaber, så elever og forældre får et så oprigtigt billede af HMI som muligt.

Du vil ofte møde mig på vores besøgsdage og -aftener… eller på telefonen, hvis du ringer til os.

Det er meget livsbekræftende at være en del af HMI. Energiniveauet er højt, og alle knokler for, at eleverne får det bedst mulige efterskoleår. Som mor til tre efterskolebørn ved jeg, hvor værdifuldt et år på efterskole er.

Jeg bor i Hou og er vild med naturen, min familie, café latte, fremmedartede kulturer, skiløb og mit frivillige arbejde i Jysk landsbyudvikling i Nepal.

Eva Carlsen
Trivsel og sundhed

Hver morgen er jeg så heldig at møde alle elever til morgenmad – en god lejlighed til at se hinanden i øjnene og få en dejlig start på dagen.

Eleverne er altid velkomne til at tage fat i mig, uanset om det drejer sig om udslæt, feber eller fnat, og kan i den forbindelse måske spare en tur til lægen.

Når jeg har fri går jeg gerne en tur ved vandet med min hund. Jeg nyder roen og årstidernes skiften, men jeg er også vild med skiferie, festival og fester – og juletiden ikke mindst! Risalamande og krabbeklør kunne jeg spise året rundt. Ja, faktisk er jeg lidt et madøre og elsker at hjælpe til i køkkenet sammen med eleverne.

Casper Nielsen
Gruppelærer
fodbold, dansk, idræt

Jeg har verdens bedste job. Den udvikling et ungt menneske gennemgår på ét år i en efterskolekontekst er så livsbekræftende, at jeg hver dag går på arbejde med et smil på læben.

At se unge mennesker, i et sammenspil, gøre hinanden bedre motiverer mig. Når de viser hinanden næstekærlighed, og når JEG bliver til VI, så ved jeg, at jeg er lykkedes som efterskolelærer.

Min helt store passion er fodbold, mit favorithold er Brøndby, og så er jeg bare tosset med scoresalaten på HMI.

Jeg bruger ustyrlig meget tid med min dejlige familie, min kæreste og to børn på 3 og 5 år, og lever efter devisen: Smil – det smitter!

lise-bojer-sondergaard-Hou Maritime Idrætsefterskole
Lise Bojer Søndergaard
Gruppelærer
fodbold, dansk

Det er skønt at være sammen med unge mennesker i forskellige sammenhænge, som jeg er i mit job. Nærvær, engagement og fællesskab betyder meget for mig, og her mærker jeg glæde og begejstring hver dag. Jeg oplever også, at eleverne flytter sig og udvikler sig i løbet af året. Det er fedt.

Min hverdag er fyldt med motion, idræt, leg og glæde – både på arbejde og i min fritid. Fodbold er min yndlingssport, men jeg har altid dyrket flere forskellige sportsgrene, og jeg tror på, at alsidigheden udvikler os som idrætsmennesker.

Alsidigheden giver også mulighed for at bevare glæden ved idræt, og den gave håber jeg, eleverne tager med sig her fra HMI.

Thomas Kortegaard
Gruppelærer
fodbold, dansk

Det bedste ved mit arbejde er relationen til eleverne. Det at komme tæt på det enkelte menneske og forhåbentlig sætte et positivt aftryk på deres liv. At se dem udvikle sig, både bogligt, fodboldfagligt og ikke mindst menneskeligt giver energi.

Jeg elsker sport. Fodbold især. Har en kærlighed for Manchester United, så følger med i Premier League, men også dansk fodbold. Min fritid går primært med familien, men jeg finder også tid til oldboys fodbold, padel og løb.

Og så er jeg lidt en livsnyder, når det kommer til mad og hygge med venner. På HMI bliver vi også forkælet i den retning, hvor den mexicanske hotdog nok er min favorit – kombinationen af pølse og salsa er genial.

Kim Rasmussen
Gruppelærer
fodbold, fysik/kemi, matematik

Ud over at jeg er vild med køkkenets pulled pork burger, så er det bedste ved at arbejde på HMI, det forhold jeg får til eleverne. Det er virkelig unikt. At give læring og glæde videre til dem er vigtigt for mig – og så elsker jeg at drille, lege og spille med dem.

Sammenholdet på skolen og de fede oplevelser, vi har sammen, gør mig glad. Jeg har det allerbedst, når der er god stemning, og dem omkring mig har det godt. Præcis som med min kæreste og mine børn samt gode venner og familie.

Fodbold er min favoritsport, uden tvivl. Det foregår udenfor, og alle kan være med. Om jeg har en drøm…? Ja, at Silkeborg vinder superligaen igen.

Jesper Dahl Sørensen
Gruppelærer
fodbold, matematik, fysik/kemi, skolevejleder

Det fede ved at arbejde her på HMI er, at jeg som lærer møder eleverne i alle mulige sammenhænge. Jeg nyder afvekslingen i at være faglærer og samtidig have eleverne til fodbold, møde dem på en aftenvagt eller snakke med dem om fremtiden under en vejledningssamtale.

Verdens bedste kolleger, som er med til at gøre min hverdag sjovere, har jeg her på HMI. Og derhjemme har jeg verdens dejligste kæreste og vores to døtre.

Fodbold er min helt store interesse – jeg følger specielt med i Italiensk fodbold. Derfor vil jeg råde dig til at anskaffe dig en Inter-trøje, og hvis du skulle risikere at holde med et andet italiensk hold, så hold det hemmeligt!

Jacob Karstoft Ebbensgaard
Gruppelærer
sejlads, matematik
Rasmus M. Pedersen
Rasmus M. Pedersen
Underviser
sejlads

Jeg elsker energien, der er på HMI. Uanset om det er i hallen, i spisestuen eller i særdeleshed på havnen, hvor jeg selv tilbringer mest tid med eleverne. En energi, der ikke helt kan beskrives, men kun opleves, og som gør, at jeg altid møder ind på HMI med et smil på læben.

At se elevernes udvikling i løbet af et efterskoleår – både som sejlere, som kammerater og som mennesker – motiverer mig og gør mig glad.

Når jeg ikke er på HMI, studerer jeg til lærer på læreruddannelsen i Aarhus. Min fritid bruger jeg selvfølgelig helst på vandet. Derudover går jeg en del op i fodbold, primært engelsk, hvor Liverpool FC har en stor plads i mit hjerte.

Niels-Schmidt_Hou Maritime Idrætsefterskole Niels Schmidt sejlerlærer på HMI
Niels Schmidt
Underviser
sejlads, boardsport
Nagai-Puntiverio_Boardsport på Hou Maritime Idrætsefterskole Nagai-Puntiverio _ HMI
Nagai Puntiverio
Underviser
boardsport

I am very passionate about water sports, surfing was all I needed when I was a kid. I have travelled all around the world looking for the best and biggest waves for the past 20 years.

I am from a little town called Loredo in North of Spain, where my little brother, Mum and Dad still live today. I have a beautiful Danish wife and a lovely dog called Alba.

My other passion is to teach, and that’s why I am in HMI. I’ve always been interested in different languages and cultures, so if you bump into me at the school, I will always have time to chat in Spanish, French, Danish or English.

Mads-Harbo_Hou Maritime Idrætsefterskole Mads-Harbo_HMI
Mads Harbo
Gruppelærer
outdoor, dansk

Lige siden jeg selv gik på efterskole, har jeg vidst, at jeg skulle være efterskolelærer. Jeg sætter stor værdi i mødet med andre mennesker. Og det får jeg på HMI – seje elever og knaldhamrende gode kollegaer. Det er en fornøjelse at møde ind på arbejde.

Dagen er altid god, når jeg får eleverne med… Bersærker-badning eller noget andet. Det er fedt at arbejde med begejstring, udfordring og overvindelse. Det fedeste er, når elever kommer tilbage og fortæller om den rolle, man har haft som lærer. Det er det hele værd.

Når jeg har fri laver jeg mad, smører madpakker og skifter bleer. Men der er også tid til motorsav, løbesko, oldboys fodbold og nørdefilm. Men min største hobby er og bliver de mennesker, jeg elsker, gerne krydret med vandring eller kajak.

Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Jonas Møller Kristensen
Gruppelærer
outdoor, engelsk
Michael Villadsen
Gruppelærer
outdoor, matematik, naturfag
Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Kia Slots (orlov)
Gruppelærer
outdoor, engelsk
Leon Henriksen Leon-Henriksen
Leon Thore Græsborg Henriksen
Gruppelærer
håndbold, matematik, projektklasse

Et efterskoleår står for mig for fællesskab og personlig udvikling. Jeg er stor fortaler for mangfoldighed, læring og udvikling. Jeg lægger energi i, at skolen er et sted, hvor eleverne trives i fællesskabet, og hvor de udfordrer, udforsker og udvider deres forståelse af sig selv, hinanden og verden omkring os.

Håndbold har været en stor del af mit liv, men også fodbold, atletik, tennis, badminton, karate og basket fik plads i mit hjerte, før kærligheden faldt på håndbolden – og musik og dans, som jeg også er ret vild med.

Jeg elsker en god udfordring eller konkurrence – og er med årene blevet bedre til at tabe. Som tidligere semiprofessionel spiller i klubberne AGF, Århus KFUM, Ikast og Silkeborg-Voel og siden som træner for ungdoms- og seniorhold, både elite og bredde, spiller jeg for sejren.

Søren-Degn_Hou Maritime Idrætsefterskole Søren-Degn_Hou Maritime Idrætsefterskole
Søren Elmegaard Degn
Gruppelærer
håndbold, matematik

De unge menneskers energi smitter, og jeg er vild med at være sammen med dem. Jeg ønsker og håber, at de unge kan mærke det, og at de føler, at de altid kan komme til mig, i fraværet af deres forældre.

Jeg er vokset op med en bold i hånden og elsker håndbold. Når vi spiller hjemmekamp, og drengenes spil på banen kører, og de er glade, så kan jeg næsten ikke være i mig selv af begejstring.

At rejse og opleve verden er min uovertrufne fritidsbeskæftigelse. Jeg føler mig beriget, når jeg vender hjem. HMI’s smagsfulde asiatiske retter pirrer gerne min rejselyst. Jeg drømmer om engang at kunne rejse langt væk sammen med familien, til ukendte omgivelser og i længere tid.

Katrine Hovgaard Larsen_Hou Maritime Idrætsefterskole Katrine Hovgaard Larsen_Hou Maritime Idrætsefterskole
Katrine Hovgaard Larsen
Gruppelærer
håndbold, tysk
Lars-Mousing_Hou Maritime Idrætsefterskole Lars-Mousing_Hou Maritime Idrætsefterskole
Lars Mousing
Underviser
håndbold

Håndbold er en fed sport. Jeg spiller selv elitehåndbold og synes, det er sjovt at lave en udfordrende og varieret træning, som vi kan tage med i kampene.

Det er skønt, når eleverne er motiverede til træning. Jeg har en fed følelse, når vi har haft en god og intens træning, hvor jeg kan mærke at eleverne har hygget sig og samtidig føler de bliver bedre.

Her er en hyggelig stemning på skolen, og jeg nyder at være her. Det er virkelig dejligt, at jeg kan kombinere mit eget håndboldspil med efterskolelivet i form af træninger og kampe, vagter og generelt være en del af miljøet på skolen. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at spille brætspil, så det er fedt også at kunne gøre det med eleverne ved lejlighed.

Per Baagøe
Underviser
jolle+

At arbejde med de unge mennesker, og se glæden de har ved at udforske og lære nyt, er helt særligt. Jeg oplever, hvordan de udvikler sig i takt med de udfordringer, de får på havnen og på havet.

Jeg elsker vand! Jeg holder gerne ferie i nærheden af vand og helst sammen med min kæreste og familien. Sejlsport er min store interesse, og styrketræning gør mig godt – helt ligesom den stegte lakseside med petit kartofler og broccolisalat vi får til frokost her på skolen.

Det er en gave at lære at turde gøre sig umage, og det gør eleverne via sejladsen. Når jeg ser dem hjælpe hinanden og vise respekt for hinandens forskelligheder, bliver jeg virkelig glad.

Finn-Beton_Hou Maritime Idrætsefterskole Finn-Beton_jolleplus-Hou-Maritime-Idrætsefterskole
Finn Beton
Underviser
jolle+
Christian Stuart Kajberg_HMI Christian-Stuart_Hou-Maritime-Idrætsefterskole
Christian Stuart Kajberg
Underviser
jolle+, samfundsfag, engelsk, skolevejleder

Det har været en god arbejdsdag, når jeg føler, jeg har givet mine elever noget nyt at tænke over, eller de har givet mig et nyt perspektiv på noget. Det bedste ved jobbet på en efterskole er, at man ser det hele menneske og ikke kun ‘skolesiden’ af vores elever.

Modsat de fleste mandlige undervisere på skolen, så har jeg 0% interesse i fodbold og håndbold. Jeg vil faktisk hellere styrte på cykel end at se en kamp. Cykling derimod er min store interesse, specielt de mindre belgiske løb og Paris-Roubaix.

Når jeg har fri, bruger jeg meget af min tid på at renovere vores hus samt planlægge næste rejse, vi skal på.

Preben Kæseler_Hou Maritime Idrætsefterskole Preben-Kæseler-HMI
Preben Kæseler
Dykkerinstruktør
dykning

For mig er dykning meget mere end at stikke hovedet under vand. Det er personlig udvikling, opmærksomhed, ‘makkerskab’ og muligheden for at få magiske oplevelser i hele verden i fællesskab med andre.

Skolens fokus på sikkerhed og gode rammer for dykning betyder, at jeg i undervisningen kan koncentrere mig om eleverne. Samværet på dykkelinjen, gode snakke og at kunne konstatere, hvor hurtigt eleverne tilegner sig nye færdigheder, er enormt givende.

Ud over at dykke mest muligt hygger jeg mig i fritiden med at producere musik og lave video – gerne om livet under havoverfladen.

Klaus-Fiedler_Hou-Maritime-Idrætsefterskole Klaus-Fiedler_HMI
Klaus Fiedler
Underviser
dykning, matematik

Jeg inspireres af ungdommens glæder og udfordringer, deres fordybelse og de udsving, der præger de år, hvor vi møder de unge på HMI. Jeg er glad og føler mig heldig over at være en del af elevernes liv.

At afprøve forskellige ting har jeg altid selv været glad for, og det elsker jeg ved efterskolelivet. Her er plads til at lære og prøve. Eleverne vil opleve at blive en del af et forpligtende fællesskab og samtidig blive klogere på, hvad der betyder noget for dem.

Idræt, og især gymnastik og skiløb, har i mange år været en vigtig del af mit liv – et frirum for mig, ligesom naturen er det. Fiskeri, jagt, løb og dykning giver mig en dejlig ro – til forskel fra de oplevelsesrige ture med mine tre piger i California’en, hvor der er fuld knald på.

Amalie-Thestrup-Berg_Hou-Maritime-Idrætsefterskole Amalie-Thestrup-Berg_Hou-Maritime-Idrætsefterskole
Amalie Thestrup Berg
Gruppelærer
sport360, matematik

At være en del af elevernes dannelsesrejse og opleve, hvor meget de rykker sig gennem året er virkelig motiverende. Det er fedt at udfordre eleverne på forskellige måder. Det kan være at sætte dem i uvante, skøre oplevelsesrige situationer, hvilket styrker fællesskabet og deres individuelle udvikling – og så er det sjovt at kunne snakke om bagefter.

Jeg elsker at prøve nye ting og udfordre mig selv. Lige nu prøver jeg kræfter med træning i en bokseklub i Århus.

At rejse og opleve nye, anderledes lande, natur og kultur er jeg også ret vild med. Rejserne er med til at udvikle mig og give mig nye perspektiver og energi. Jeg boede i Frankrig i en vintersæson og kunne stå på ski hver dag – det var slet ikke så tosset.

Christian-Rosenberg_Hou Maritime Idrætsefterskole Christian-Rosenberg HMI
Christian Rosenberg
Underviser
fitness drenge

Efterskolealderen er helt fantastisk med alt, hvad det indebærer. De fleste dage kan vi, med lidt år på bagen, jo nærmest drikke af ungdommens livsglæde. Det fællesskab, der opstår. Stemningen. De unge mennesker, der vil hinanden. At opleve på nært hold, hvordan de udvikler sig og folder sig ud, er magisk.

Jeg giver, så meget jeg kan til de unge – af min passion for træning og bevægelse. Og skaber et rum, hvor drengene også engang imellem kan få lov til bare at være drenge. Det holder jeg enormt meget af.

HMI gør virkelig sit bedste for at rumme alle. At der kan være plads til at fejle og arbejde videre derfra. Og så ligger skolen bare et ualmindeligt lækkert sted.

Og nå ja… så er der jo kun en fodboldklub. Tottenham!

Signe-Nybo-Jørgensen_Hou-Maritime-Idrætsefterskole Signe-Nybo-Jørgensen_HMI
Signe Nybo Jørgensen
Gruppelærer
fitness piger, dansk

Sved på panden og pulsen op! – jeg er lidt af en træningstosse. Især løber og styrketræner jeg, men jeg spiller også en masse håndbold. Jeg kommer fra en lidt nørdet familie, hvor vi ser rigtig meget håndbold, og vi konkurrerer gerne om at komme Bent Nygaard i forkøbet.

Jeg elsker at være sammen med unge mennesker. Deres livsglæde, umiddelbarhed og humor fylder mig med energi. At være med til at udvikle dem og gøre en forskel for den enkelte elevs trivsel og udvikling motiverer mig. Jeg elsker at opleve, når eleverne lykkes på det faglige, personlige, sociale og sportslige plan.

Selv om jeg er lidt af en energibombe og sjældent sidder stille, så elsker jeg en hyggelig stund med en kop kaffe og et slag whist eller et godt brætspil med gode venner.

Cecilie Krusborg Jensen (orlov)
Gruppelærer
badminton, dansk
Eigil-Rasmussen_Hou Maritime Idrætsefterskole Eigil-Rasmussen_Hou-Maritime-Idrætsefterskole
Eigil Rasmussen
Underviser
badminton
Trine Thomsen
Gruppelærer
engelsk, musik

At omgive mig med unge mennesker, fulde af livslyst og positivitet, gør mig virkelig glad i mit arbejde. Og at få mulighed for at opbygge nære relationer med vores unge og støtte dem i at få en god start ud i voksenlivet er et privilegie.

Jeg ønsker at vise og lære eleverne, hvordan man er et godt menneske. Rent bogligt håber jeg at kunne give eleverne troen på, at de kan erobre verden på engelsk, og at det først og fremmest handler om kommunikation – ikke perfekthed. Lysten til at synge, og at få øjnene op for de mange gode melodier i den danske sangskat, håber jeg også at give dem med på vejen.

I min egen familie holder vi meget af musik og sang, men vi er også udemennesker. Jeg elsker en tur i kajak, kano eller på SUP, ligesom en ferie med vandring i bjergene eller en skitur også kan noget helt særligt.

 

Heidi Jørgensen
Gruppelærer
dansk, engelsk, projektklasse

At udvikle og planlægge god, spændende undervisning er lige mig. Og så elsker jeg at være aktiv – fx løbe, styrketræne, dyrke yoga, vinterbade eller tage en tur på SUP langs stranden. Så at kunne kombinere begge dele i mit job er intet mindre end fantastisk.

Her er så mange solskinshistorier. Det gør mig glad, når eleverne udvikler sig – både personligt, socialt og fagligt. Jeg ønsker, at de skal få en tro på sig selv, udfordre sig selv og stå ved, hvem de er.

Jeg er meget social og elsker at strikke, gå i teater eller høre et spændende foredrag sammen med gode veninder. Omvendt elsker jeg også at fordybe mig i en god bog. Og så er jeg bare tosset med at danse!

Herdis Wullf
Gruppelærer
dansk, tysk
Tina Krogh Mortensen Tina Krogh Mortensen
Tina Krogh Mortensen
Lærer
fransk, engelsk

Jeg elsker at undervise og håber, at min passion for sprog og fremmedartede kulturer vil smitte af på mine elever. 21 år i Frankrig fornægter sig ikke… kald mig bare Frankofil – og jeg er tosset med både baguette, brie og Boeuf Bourguignon.

At få lov at være en del af den dannelsesrejse, som vores skønne unge mennesker er på i løbet af deres efterskoleår, er et privilegium.

Privat holder jeg meget af at være sammen med min familie og venner, dyrke sport og være hjælpetræner for U14-pigerne i Ry Fodboldklub.

Ditte Marie Jensen
Lærer
dansk, tysk, skolevejleder

Det bedste ved at være efterskolelærer er, at jeg lærer eleverne rigtig godt at kende. Vi ser hinanden både morgen, middag, aften, i weekender og på ture.

Jeg ser det som en af mine fornemste opgaver at lytte, hjælpe, guide og være i nærheden, når en elev bøvler lidt. På sidste skoledag, når vi siger farvel til hinanden, tænker jeg på, hvor meget mange af eleverne har udviklet sig og rykket sig, og det gør mig glad.

Når jeg holder fri, kan jeg godt lide at slappe af med familien og venner, læse en bog eller se en god serie. Men at løbe en tur, hoppe i vandet, gå i biografen, spise ude eller træne golf er jeg nu også ret vild med.

Jeg elsker, at jeg ikke skal have madpakke med på arbejde! Mine favoritter fra det altid gode køkken på HMI er boller i karry, varmrøget laks og jordskokkesuppe – og min søde tand er vild med romkuglerne.

Ditte Jensen
Køkkenleder
Tlf.: 5152 7947

At kunne udleve min passion for mad og tilbringe min arbejdsdag sammen med unge mennesker er for mig den helt optimale kombination. Jeg elsker mit job, og har gjort det lige siden jeg trådte ind i køkkenet første gang i 2009.

Jeg nyder at dele ud af min viden og bidrage til, at eleverne får indsigt i de mange processer, der finder sted i et storkøkken – og ikke mindst at se dem vokse med opgaverne.

Min fritid bruger jeg sammen min skønne familie, som tæller mine tre piger og min mand. Vi elsker gåture, hygge, god mad og vin, og i selskab med dejlige venner er det bare endnu bedre. Faktisk beskiver de tre F’er – Familie, Festival og Fest i gaden – mig nok egentlig rigtig godt.

Mie Skaarup Petersen
Køkkenassistent

Hver morgen møder jeg tidligt ind sammen med køkkenholdet for at tilberede dagens måltider. Over opgaverne snakker vi om løst og fast, og jeg bliver ofte præsenteret for nogle spændende playlister og måske et par søde hemmeligheder. Jeg er vild med samværet med eleverne.

Det gør mig glad, når eleverne bliver inspireret af vores lækre retter. Nogen vover sig ud i nye salater, og andre finder ud af, at en farlig vegetarret faktisk smager godt. Spørgsmål eller ønsker til menuen er altid velkomne hos mig.

Ellers nyder jeg tiden med min familie. Jeg finder også plads til lidt styrketræning og løb samt hygge og rejser med veninderne – alt sammen meget gerne krydret med tid i naturen.

Lone Gaarden Korsgaard_Hou Maritime Idrætsefterskole Lone Gaarden Korsgaard_HMI
Lone Gaarden Korsgaard
Køkkenassistent
Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Mark Warren
Køkkenassistent
Jette Clausen
Rengøring

Med så mange unge mennesker omkring mig satser jeg stærkt på at forblive ung. Det må uden tvivl være en af vores bedste personalegoder.

Jeg hyggesnakker med de unge og gør en ihærdig indsats for at lære dem om vigtigheden af rengøring. Jeg elsker, når de selv tager fat i mig, fx.:
“Hvad gør jeg, når jeg har tabt mit tyggegummi på gulvet?”… så får vi en lille snak om det.

Når jeg ikke svinger kosten her på skolen, tilbringer jeg gerne tiden med gåture i naturen og nærvær med min familie og venner. Og når vi har mulighed for det, stikker vi af sydpå i vores autocamper.

Christoffer Halling Christoffer Halling
Christoffer Halling
Rengøring

HMI har sin helt egen ‘ånd’, det er meget motiverende. Her er altid en god atmosfære, og kollegerne er med på den værste. Det kommer der mange sjove oplevelser ud af.

Det er hyggeligt at være omkring de unge mennesker og være en fast del af deres hverdag. At gøre rent skal man jo også lære.

Jeg er lidt af en blæksprutte. Det er fedt at få mulighed for at lave lidt anderledes projekter. Dyr og planter er min store interesse, og det kan efterhånden ses på den store samling af sjælne planter, vi har her på skolen.

Skolens bier er også under mine vinger, ligesom vores biodiversitetsbede får min ubetingede kærlighed.

Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Steen Iversen
Serviceleder
6177 0760
Anker-Vigen_Hou-Maritime-Idrætsefterskole Anker-Vigen_HMI
Anker Vigen
Pedel

Én dag svinger jeg penslen i køkkenet, og den næste rengør jeg gulvene i hallen. Måske er det så ved at være tid til at slå græsset eller tagrenderne, som trænger til et eftersyn. Ingen dage er ens – det nyder jeg.

Med så mange unge mennesker er der altid noget, der skal ordnes eller repareres. Noget kan vi planlægge, og noget skal bare fixes her og nu.

Nogle af eleverne vil af og til gerne hjælpe os pedeller med forskellige projekter. Det er hyggeligt at have dem med rundt. De er som regel nysgerrige og vil gerne lære nyt, så det får vi mange gode snakke ud af.