Sejlads

Vi brænder for sejlads

fixed-sejlads

Elsker du at sejle, eller brænder du for at lære det? Så er det HMI’s sejlerlinje, du skal vælge.

Et år på sejlerlinjen vil give dig unikke oplevelser sammen med dine kammerater, hvor fællesskabet er i højsædet. Om du er en erfaren sejler, eller endnu har din første sejltur til gode, spiller ikke den store rolle – bare du har lyst til at lære.

Nøgleordene er Teamwork – Færdigheder – Oplevelser.

I løbet af et år på HMI’s sejlerlinje vil du lære om alle aspekter, som får en båd til at sejle hurtigt og sikkert fra A til B; trim af sejl, taktik, strategi og navigation. Rollerne ombord går på skift, og uanset om du er kaptajn eller står for trim af sejl, er alle roller vigtige. Derfor er teamwork ombord i højsæde.

Vi sejler, udover de skemalagte timer, næsten en måneds tursejlads i skolens både. Her får du virkelig mulighed for at bruge dine kompetencer, og nyde fællesskabet i Danmarks mange hyggelige havne. I det tidlige forår, når du har gennemført teorien i duelighed og radiocertifikat, tager vi til Kroatien, hvor du, sammen med dine kammerater og en voksen sejler, skal styre en større sejlbåd rundt i det smukke farvand ud for Kroatiens kyst.
Udover tursejlads har vi også kapsejladsens intensitet og action. Vi sejler bl.a. Oxbridgecup, machrace i Hou og i foråret en lidt længere tur omkring det Fynske farvand.

Du får også mulighed for at tage Duelighedsbevis og SRC (VHF) certifikat, og for de ivrigste er det muligt at tage Yachtskipper 3.

Oplev sejladslinjen helt tæt på

Vælg et sekundært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på Sejlerlinjen

Niels Schmidt
Lærer
sejlads
31 43 31 38

Gæstelærere på Sejlerlinjen

Lærke Buhl
surfing,surf,sup