Sejlads

Vi brænder for sejlads

fixed-sejlads

Elsker du at sejle, eller er du klar på at lære, hvor dejlig det er at have vind i sejlene. Så er det HMI’s sejlerlinje, du skal vælge.

Et år på sejlerlinjen vil give dig unikke oplevelser sammen med dine kammerater, hvor fællesskabet er i højsædet. Om du er en erfaren sejler eller har din første sejltur til gode spiller ikke den store rolle, bare du har lyst til at lære.

Nøgleordene er Teamwork – Færdigheder – Oplevelse.

I løbet af et år på HMI’s sejlerlinje vil du lære om alle aspekerne, som får en båd til at sejle hurtigt og sikkert fra A til B, trim af sejl, taktik, strategi og navigation. Rollerne går på skift ombord, og om du er kaptajn eller står for trim af sejl, så er begge roller vigtige for at få båden til at sejle. Derfor at teamworket ombord i højsæde.

Vi sejler udover de skemalagte timer næsten en måneds tursejlads i skolens både. Her får du virkelig mulighed for at bruge dine kompetencer og nyde fællesskabet i Danmarks mange hyggelige havne. I det tidlige forår, når du har gennemført teorien i duelighed og radiocertifikat, tager vi til Kroatien, hvor du sammen med dine kammerater og en voksen sejler skal styre en større sejlbåd rundt i det smukke farvand ud for Kroatiens kyst.
Udover tursejlads har vi også kapsejladsens intensitet og action. Vi sejler bl.a. Oxbridgecup, machrace i Hou og i foråret på en lidt længere tur omkring det Fynske farvand.

Du får også mulighed for at tage Duelighedsbevis og SRC (VHF) certifikat, og for de allerivrigste er det muligt at tage Yachtskipper 3.

Oplev sejladslinjen helt tæt på

Vælg et sekundært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på Sejlerlinjen

Niels Schmidt
Lærer
sejlads
31 43 31 38

Gæstelærere på Sejlerlinjen

Lærke Buhl
surfing,surf,sup