Om Hou Maritime Idrætsefterskole

Efterskoleophold i en af Østjyllands hyggeligste havnebyer

Optimale omgivelser, med nem adgang til både skov, strand og havn, er et privilegie for eleverne på Hou Maritime Idrætsefterskole. Uanset om du er elev på Sejlerlinjen, Outdoorlinjen, Håndboldlinjen eller Fodboldlinjen får du glæde af vores unikke beliggenhed.

Skolen åbnede dørene første gang i 1989 med 63 elever og har siden da været i rivende udvikling. Nu bor her hvert år 180 drenge og piger i alderen 15-16 år på skolen, som ligger med et kig til havet, midt mellem Århus og Horsens.

Eleverne på HMI går i 9. eller 10. klasse, og de følger alle undervisning i to linjefag ved siden af folkeskolens almindelige prøvefag.

 

HMI uddanner engagerede og kompetence unge mennesker

Høj faglighed i alle fag vægter vi højt – det gælder både de boglige prøvefag og linjefagene. Passionerede og dygtige lærere står for undervisningen, og vi uddanner vores elever til at blive engagerede og kompetente unge mennesker.

Vores tilgang til både undervisning, elever, forældre og ja, verden omkring os, bygger på vores værdigrundlag – med overskrifterne: Tillid og Ansvar, Krav og Konsekvens, Individualisme og Fællesskab samt Engagement.

Velkommen – se dig omkring på siderne og bestil en rundvisning!

Kapsejlads en torsdag eftermiddag

Uanset om du er erfaren eller nybegynder, så er du velkommen på Badmintonlinjen på HMI

Ses vi på vandet?

Individuel træning har høj prioritet på HMI

På HMI bor du nær havet, så kajakkerne er hurtigt i vandet

På Fodboldlinjen kan du glæde dig til tre træningspas om ugen… med mulighed for mere

Sangtime og fællestimer er en del af dit efterskoleophold på HMI