Fitness-drenge

Vi brænder for fitness

Vil du gerne ligne Arnold Schwarzenegger? Det kan vi ikke love dig, du kommer til. Vi kan til gengæld forsikre dig om, du på Fitness-drenge får et sundt forhold til din krop, og viden om hvordan du kan komme i bedre form og få en stærkere krop.

På Fitness-drenge kommer vi rundt om mange forskellige træningsformer, og du får mulighed for at prøve kræfter med cardio-træning, styrketræning, boksning, Kettlebelltræning og meget andet.

I undervisningen fokuserer vi ikke kun på motion og fitness. Det er også vigtigt, du får en grundlæggende viden om kroppen, og hvad der fungerer i forhold til kost og træning. Sådan får du det bedste udgangspunkt for at følge en sund livsstil.

Har du allerede nu nogle mål i forhold til din livsstil og måske en ændring heraf? Vi sørger for, vi i fællesskab når både individuelle og fælles mål. Faktisk starter året med, vi skal i form til det udfordrende motionsløb, Mandehørm.

Hop i løbeskoene og træk i træningstøjet, så ses vi til et fantastisk, udviklende og udfordrende år på Fitness-drenge linjen.

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Christian Rosenberg Christian Rosenberg
Christian Rosenberg
Underviser
fitness drenge