Håndbold

Vi brænder for håndhold

fixed-fodbold

Vil du gerne blive en endnu bedre håndboldspiller? Søger du en efterskole med håndbold?

På HMI giver vi den hele armen – du kan slet ikke undgå at blive dygtigere til din passion, håndbold. Vores supermotiverede træner tager hånd om dig, både som individuel spiller og som holdspiller.

På HMI kommer du til at arbejde målrettet med idrætspsykologi, anatomi, og fysiologi, teknik, taktik, styrketræning, optimale opvarmnings- og træningsøvelser med fokus på skadesforebyggende træning samt – ikke mindst – kvalificeret sparring fra HMI’s undervisere.

Der er sat masser af tid af til sporten. På håndboldlinjen træner vi 3 gange om ugen, suppleret med individuel fysisk træning og deltager derudover i turneringer under DHF, DGI og vores egen efterskoleturnering.

Du kommer ligeledes til at spille rigtig mange kampe og sammen med dine holdkammerater opleve glæden ved at prøve sig selv og sit holds evner af mod andre. På linjen tager vi også på tur, blandt andet til Århus hvor vi følger vores træneres kampe helt tæt på. På både linjedage og linjeture er der masser af tid til samvær, træning, kampe og fede oplevelser i håndboldens tegn.

Med et ungdomstrænerkursus i DGI-regi samt et hav af uforglemmelige oplevelser på et personligt og et håndboldfagligt plan er du hjulpet godt på vej ind i din fremtid.

Oplev håndboldlinjen helt tæt på

Vælg et sekundært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på Håndbold

Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Anders Kragh Martinusen
Underviser
håndbold
Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Emma Thatt Johnston
Underviser
håndbold
Kim Heine Sørensen
Gruppelærer
dansk,samfundsfag,håndbold