Besøgsdage på HMI

Overvejer du et efterskole ophold HMI? Så kan du tilmelde dig et besøg og se, om Hou Maritime Idrætsefterskole er noget for dig. Et besøg er for dig, der gerne vil have et indblik i efterskolelivet. Der er mulighed for besøg en aften eller dag.

 

*** Besøgsaften mandag den 22. februar (Fodbold), tirsdag den 23. februar (Sejlads) og onsdag den 24. februar 2021 (Outdoor) er desværre aflyst på grund af Corona-restriktioner. Allerede tilmeldte familier bliver kontaktet direkte pr. telefon. Der er oprettet nye datoer, hvor du kan besøge os (se datoerne nedenfor) ***

 

Booking af et besøg på HMI foregår elektronisk ved at vælge tidspunkt længere nede på siden, samt udfylde formular. Her kan du vælge mellem både besøgsdage og besøgsaftener.

Du modtager en bekræftelse fra skolens administration, når du har tilmeldt dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens administration på info@hmi.dk eller tlf.: 8655 7100.

Bemærk: Afhængigt af restriktioner i forbindelse med COVID-19, kan der kræves, at du bærer mundbind ved rundvisning. Besøg er kun for eventuelt kommende elev og to forældre. Max antal deltagere pr. besøgsdag er 50 familier, og pr. besøgsaften 5 familier.

DAGSBESØG

ANKOMST

Ved ankomst til HMI bliver I anvist parkering.

RUNDVISNING

Rundvisning ved vores elever, som viser dig alle faciliteterne og fortæller stort og småt om efterskolelivet. Bemærk at brug af mundbind kan være aktuelt ifm. rundvisning.

OPLÆG OM EFTERSKOLEN

Forstanderen fortæller om det værdifulde ved et efterskoleophold på HMI, om de boglige fag, om de forskellige sekundære linjefag, om turene og hverdagen og ikke mindst om, hvad et efterskoleophold kan give dig både fagligt og socialt.

OPLÆG OM LINJEN

Linjelærerne fortæller om linjeundervisningen.

INDIVIDUELLE SAMTALER

Individuelle samtaler med nogle af skolens ansatte i hallen – få svar på alt hvad du gerne vil vide om efterskolen. Her kan du også høre økonomi og melde dig ind. Der vil blive serveret kaffe/let forplejning ‘corona-style’.

AFTENBESØG

KL. 19.00

Ankomst og rundvisning.

KL. 19.30-20.30

Samtale med linjelærer, som fortæller om linjeundervisning samt dagligdagen på HMI.