Besøgsdage på HMI

Overvejer du et efterskole ophold på HMI? Så foreslår vi dig at komme på besøg for at finde ud af, om Hou Maritime Idrætsefterskole er noget for dig. Et besøg giver dig et indblik i efterskolelivet. 

 

Efterskolernes Dag 2021: Søndag 26/9 2021
Efterskolernes Aften 2022: Onsdag 12/1 2022
Klik her og læs mere

 

Bestilling af et besøg på HMI foregår elektronisk ved at vælge et tidspunkt længere nede på siden, samt udfylde formularen. Du kan vælge mellem besøgsdage og besøgsaftener (OBS: Til Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften er tilmelding ikke nødvendig).

Du modtager en bekræftelse fra skolens administration, når du har tilmeldt dig en besøgsdag eller besøgsaften.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens administration på info@hmi.dk eller tlf.: 8655 7100.

Bemærk: Af hensyn til besøgsantallet tilbyder vi besøg for eventuelt kommende elev og max. to forældre. 

 

Du kan også opleve vores virtuelle univers her

DAGSBESØG

ANKOMST

Ved ankomst til HMI bliver I anvist parkering.

RUNDVISNING

Rundvisning ved vores elever, som viser dig alle faciliteterne og fortæller stort og småt om efterskolelivet. Bemærk at brug af mundbind kan være aktuelt ifm. rundvisning.

OPLÆG OM EFTERSKOLEN

Forstanderen fortæller om det værdifulde ved et efterskoleophold på HMI, om de boglige fag, om de forskellige sekundære linjefag, om turene og hverdagen og ikke mindst om, hvad et efterskoleophold kan give dig både fagligt og socialt.

OPLÆG OM LINJEN

Linjelærerne fortæller om linjeundervisningen.

INDIVIDUELLE SAMTALER

Individuelle samtaler med nogle af skolens ansatte i hallen – få svar på alt hvad du gerne vil vide om efterskolen. Her kan du også høre økonomi og melde dig ind. Der vil blive serveret kaffe/let forplejning ‘corona-style’.

AFTENBESØG

KL. 19.30

Ankomst og rundvisning.

KL. 20.00 – 21.00

Samtale med linjelærer, som fortæller om linjeundervisning samt dagligdagen på HMI.