Besøgsdage på HMI

Overvejer du et efterskole ophold HMI? Så kan du tilmelde dig et besøg og se, om Hou Maritime Idrætsefterskole er noget for dig. Et besøg er for dig, der gerne vil have et indblik i efterskolelivet. Der er mulighed for besøg en aften eller dag.

Booking af et besøg på HMI foregår elektronisk ved at vælge tidspunkt længere nede på siden, samt udfylde formular. Her kan du vælge mellem både besøgsdage og besøgsaftener.
Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en bekræftelse fra skolens administration.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens administration på info@hmi.dk eller 86 55 71 00.

Bemærk: Afhængigt af restriktioner i forbindelse med Corvid-19, kan der kræves, at der bæres mundbind ved rundvisning. Besøg er kun for evt. kommende elev og 2 forældre, og max antal deltagere per besøgsdag er 50 familier, og per besøgsaften 5 familier.

DAGSBESØG

ANKOMST

Ved ankomst til HMI bliver I anvist parkering.

RUNDVISNING

Rundvisning ved vores elever, som viser dig alle faciliteterne og fortæller stort og småt om efterskolelivet. Bemærk at brug af mundbind kan være aktuelt ifm. rundvisning.

OPLÆG OM EFTERSKOLEN

Forstanderen fortæller om det værdifulde ved et efterskoleophold på HMI, om de boglige fag, om de forskellige sekundære linjefag, om turene og hverdagen og ikke mindst om hvad et efterskoleophold kan give dig både fagligt og socialt.

OPLÆG OM LINJEN

Linjelæreren fortæller om linjeundervisningen.

INDIVIDUELLE SAMTALER

Samtalecafe og let forplejning i hallen, hvor der er individuelle samtaler med nogle af skolens ansatte – få svar på alt hvad du gerne vil vide om efterskolen. Her kan du også høre økonomi og melde dig ind.

AFTENBESØG

KL. 19.00

Ankomst og rundvisning.

KL. 19.30-20.30

Samtale med linjelærer, som fortæller om linjeundervisning samt dagligdagen på HMI.