Undervisning

Sportsefterskole med høj faglighed

Alle 170 drenge og piger, der bor på HMI, følger undervisning i 2 linjefag ved siden af folkeskolens almindelige, boglige prøvefag. Vi har i øjeblikket en 9. klasse og seks 10. klasser.

Høj faglighed i alle fag lægger vi stor vægt på – det gælder både de boglige prøvefag og linjefagene. Engageret og motiveret undervisning er med til at sikre den nødvendige fordybelse i hvert eneste fag.

Kompetente og imødekommende lærere står for at uddanne dig og dine kammerater, så I har mulighed for at tage afsked med et efterskoleophold på HMI som engagerede, rummelige og vidende unge mennesker!

Bestil en rundvisning og oplev hvordan sport og efterskole i stærk forening skaber et spændende, intenst og lærerigt miljø.

BOGLIGE FAG

FAGLIG PROFIL

LEKTIELÆSNING

FÆLLESTIMER

SKOLEVEJLEDNING

IT

Boglige fag

Hver dag underviser vi dig, der går i 10. klasse, i folkeskolens almindelige prøvefag. Det er de boglige fag: dansk, matematik og engelsk (samt tysk eller fransk og fysik som tilvalg). Disse fag afslutter du fuldstændig som i folkeskolen med Folkeskolens 10. klassesprøve.

Går du i 9. klasse på HMI, modtager du undervisning i alle de obligatoriske fag og afslutter med Folkeskolens 9. klasseprøve.

Fransk undervisning i 9. kl. og 10. klasse på HMI forudsætter, at du har haft fransk før. Læs mere om fransk undervisning på HMI

Din faglige udvikling

Et lærerteam er tilknyttet din klasse. Dit lærerteam involverer sig aktivt og holder sig hele tiden informeret om dig og din klasses faglige udvikling og trivsel.

I løbet af skoleåret bliver du indbudt til to faglige samtaler i dansk og matematik. På baggrund af disse samtaler lægger du sammen med dine faglærere en plan for den kommende skoleperiode og for tiden efter HMI.

HMI tilbyder fransk undervisning i 9. og 10. klasse

Kompetente lærere er ved din side igennem hele skoleåret

Franskholdet træner både løb og diktat på én gang med dagens Løbediktat

Fællessang bidrager til fællesskabsfølelsen. Vi synger sange fra både Efterskolesangbogen og Højskolesangbogen

Linjeundervisning består både af teoretisk og praktisk undervisning

Gruppearbejde er en del af undervisningen på HMI

I studietiden har du mulighed for at få hjælp af en lærer

Undervisningen foregår flere steder på HMI