HMI Målvogter Camp 2020

fixed-fodbold

Er du U13-U15 håndbold målvogter, og har du mod på nye, sjove og spændende udfordringer, så er HMI U13-U15 Målvogter Camp lige noget for dig.

Campen vil forløbe over tre dage med to træningspas om dagen.

I løbet af dagene på HMI Målvogter Camp kommer vi til at arbejde med alt fra bevægelse og placering i målet til de gode aflevering og reaktionsøvelser. Dertil er den fysiske form også vigtig, så fokus på hurtige fødder og styrketræning vil også være elementer, som vi kommer til at berøre. Udstrækning og smidighed vil være en gennemgående del af alle træningspas.

Da forløbet er meget intenst og sprængfyldt med mange forskellige øvelser, vil du få udleveret et hæfte, hvor hvert træningspas er præsenteret kort med opbygning og øvelser. Efter endt træning kan du skrive egne noter til. Dette skal ses som et inspirationshæfte til, når du kommer hjem til din egen klub.

Vi kommer til at hjælpe hinanden på holdet. Kigge og videofilme hinanden, så vi kan blive skarpe på, hvor vi kan blive endnu bedre.

Vi kommer til at nørde målmandsposten i bund, og det håber jeg rigtig meget du vil være med til. Der er plads til alle – uanset om du er ny målmand eller har stået flere år. Vi ses!

Der bliver rig mulighed for at opleve efterskolelivet og få nye venskaber – du bor på rigtige elevværelser og spiser i spisesalen på Hou Maritime Idrætsefterskole og får dermed en forsmag på livet på HMI.

Det hele styres af ansvarsbevidste, voksne mennesker – som helt sikkert kan lære dig noget.

HMI U13-U15 Målvogter Camp foregår søndag d. 9. februar kl. 19.00 til onsdag d. 12. februar kl. 15.00.

Hvis I kommer flere kan I ønske at dele værelse. Skriv blot navnene under Bemærkninger og at I ønsker at dele værelse.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 895,- inkl. HUMMEL t-shirt, drikkedunk, træning, efterskoleaktiviteter, måltider og overnatning på elevværelse.

 

Sidste frist for tilmelding: 27. januar 2020.

 

Tilmeld

 

Træner: Kia Uttrup Petersen. Målmand i IF Stjernen, Odense, 1. division. Træner for klubbens U11-U15 målmænd.