HMI ansætter assistenttræner fra Bjerringbro-Silkeborg

”Jeg har fulgt HMI fra sidelinjen og glæder mig til at blive en del af teamet. Jeg brænder for efterskolelivet, med alt hvad det indebærer af sjove og skøre aktiviteter”, fortæller Leon Thore Græsborg Henriksen, hvis store passion er håndbold.

Leon Thore Græsborg Henriksen er assistenttræner for Bjerringbro/Silkeborgs ligahold, hvilket han fortsætter med sæsonen ud. Efter sommerferien, når næste års elevhold rykker ind, vil assistenttræneren koncentrere alle kræfter på HMI på fuld tid.

”Jeg glæder mig til at give eleverne på HMI en god oplevelse på håndboldbanen. God træning, turneringer, bedre skruebolde, bedre resultater… ja, og så skal vi naturligvis ha’ det sjovt undervejs”, smiler BSH-træneren, der er kendt for sit gode humør.

 

Erfaren teamplayer i lærergerningen

På HMI skal Leon Thore Græsborg Henriksen undervise eleverne på Håndboldlinjen, ligesom hans kompetencer i matematik og naturfag kommer i spil.

Udover sin plads på trænerbænken i JYSK arena, har assistenttræneren de seneste tre år arbejdet som lærer på Sorring Skole. Tidligere var det Hellebjerg Efterskole og Silkeborg Efterskole, som havde glæde af hans kundskaber indenfor såvel håndbold som boglige fag.

I fritiden er Leon Thore Græsborg Henriksen at finde på tennisbanen eller på sin mountainbike i naturen omkring hjemmet i Silkeborg.

 

4. marts 2021