Kajak

Vi brænder for at sejle i kajak

Drømmer du om at boltre dig på det store, smukke hav? Så er kajaklinjen på HMI lige noget for dig. Vi garanterer, du får saltvand i blodet!

Fortvivl ej, hvis pagaj og grønlænderrul lyder som en by i Rusland – du lærer at mestre det hele på vores kajaklinje.

Hvis du vælger kajak på HMI, vil du først og fremmest blive uddannet roer. Du tilegner dig de tekniske færdigheder, som er nødvendige, for at få de bedste og mest sikre oplevelser i kajakken.

I vinterhalvåret kommer du til at prøve kræfter med kajakpolo – en sjov sport med stor intensitet. Vi deltager i DM-kajakpolo for efterskoler. Her vil dine teknikker og færdigheder virkelig komme dig til gode, når I skal kæmpe om førstepladsen.

I løbet af året får du også mulighed for at udforske Danmarks fantastiske natur. På Kajaklinjen drager vi ud på længere ture, og du kommer også selv til at planlægge en tur fra start til slut. Du lærer at læse kort og bruge kompas, så du kan navigere på havet. På vores skønne ture får du lov til at afprøve de færdigheder, du tilegner dig i løbet af året.
Så du kan godt begynde at undersøge, hvilke smukke landskaber du ønsker at se, når vi i fællesskab sejler op ad åen og sejler ned ad igen.

 

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lars Johnsen
Lærer
kristendom, historie, biologi, outdoor, grejbanken, geografi

Lars er uddannet lærer fra Jelling Seminarium og har efterfølgende taget den etårige friluftsvejlederuddannelse på Institut for Idræt ved Københavns Universitet. Han er uddannet instruktør 2 i havkajak. Lars er naturfreak og bruger det meste af sin fritid under åben himmel med MTB, fiskestang/harpun, kajak og lejrliv.