HMI Outdoor Camp 2019

Bålet knitrer. Den varme kakao, som bliver varmet over gløderne, er snart klar. Der bliver fortalt historier, og dagens oplevelser sidder stadig i de trætte, men glade ansigter omkrig bålet. Saltvandet har gjort håret lidt vildt og kinderne røde, og du kan stadig mærke fornemmelsen i maven af at sidde højt oppe i et træ og overveje dit næste skridt mod toppen. Mørket falder på, og du glæder dig til at sove i den friske luft ude under åben himmel – sammen med alle de andre.

Er du vild med friluftsliv, være udenfor, klatre i træer og lave bål – og har du mod på nye udfordringer og oplevelser i det fri, så er HMI Outdoor Camp lige noget for dig.

i løbet af tre dage i efterårsferien skal vi f.eks. være på og ved vandet, overnatte udendørs og lave mad over bål – men vigtigst af alt skal vi være udenfor, og nyde de oplevelser som friluftslivet giver os.

HMI Outdoor Camp har base på Hou Maritime Idrætsefterskole, som ligger tæt ved vandet og i flotte omgivelser med masser af friluftsmuligheder. Der bliver også rig mulighed for at opleve efterskolelivet og få nye venskaber. Når vi ikke sover udendørs bor du på rigtige elevværelser, og når vi ikke laver mad over bål spiser du i skolens spisesal – så du får dermed en forsmag på livet på HMI.

Det hele styres af ansvarsbevidste, voksne mennesker – som helt sikkert kan lære dig noget.

HMI Outdoor Camp foregår onsdag d. 16. oktober kl. 19.00 til lørdag d. 19. oktober kl. 15.00.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 895,- inkl. t-shirt, diverse outdoor oplevelser, efterskoleaktiviteter, måltider og overnatning på hhv. elevværelse og i det fri.

 

Sidste frist for tilmelding: 1. oktober 2019.

 

TILMELD