Håndbold 2

Vi brænder for håndbold

Vil du gerne blive en endnu bedre håndboldspiller? Søger du en efterskole med håndbold?

På HMI giver vi den hele armen – du kan slet ikke undgå at blive klogere på dit håndboldspil. Vores super motiverede trænere tager hånd om dig, både som individuel spiller og som holdspiller.

Linjen er for dig, der elsker sporten uanset baggrund og niveau. Håndbold 2 er ikke kun for elever med håndbold som linjefag 1 – alle er velkomne. På linjen kommer du i dybden med spillet, samtidig med du mærker glæden ved bolden mellem hænderne.

Gennem inspirerende og engageret undervisning, sørger vores topmotiverede og kvalificerede undervisere for at udvikle dig til en dygtig holdspiller. Vi arbejder bl.a. teknik, taktik, styrketræning, samt optimale opvarmnings- og træningsøvelser med fokus på skadesforebyggende træning.

Vi træner for at blive bedre og for at udvikle os som spillere. Som elev kommer du, sammen med dit hold, ud at dyste til f.eks. ØM i håndbold for efterskoler og JHFs turnering. Derudover spiller vi alternative håndboldspil på mindre baner såsom pladebold, stolebold, tjuckbold og andre håndbold-relaterede småspil, der bringer smilet frem.

Vælg et primært linjefag

Læs om de forskellige linjefag, som du kan vælge.

Lærere på linjefaget Håndbold 2

Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole Medarbejder på Hou Maritime Idrætsefterskole
Anders Kragh Martinusen
Underviser
håndbold