HMI Mix 2 Star

fixed-sejlads

Har du mod på at prøve kræfter med den nye olympiske sejlsportsdisciplin Mix Keelboat?

Så har du chancen i uge 29, når Hou Maritime Idrætsefterskole og Elite/Talent-center Aarhus afholder træningslejr i Hou.

Under OL 2024 i Paris skal der sejles kølbåd igen. Denne gang som ”Mix Two Star”. Altså en besætning bestående af en person af hvert køn. Hvordan der skal sejles til OL er endnu ikke helt på plads, men det er tanken, at der er tale om en form for distancesejlads. Træningen vil således, udover almindelig bådhåndtering, indeholde en del teori omkring længere sejladser, hvor nogle af emnerne vil være meteorologi, strategi, psykologi og sikkerhed.
Hele lejren vil afsluttes med en 24-timers sejlads hvor teori og praksis gerne skulle mødes.

HMI stiller 10 stk. J80ere til rådighed efter ”først til mølle” princippet. Har du selv adgang til en J70 eller en J80 er du selvfølgelig velkommen til at deltage med den.

Målgruppe: Erfarne og semierfarne sejlere – sejlere der tidligere har sejlet kølbåd med asymmetrisk spiler eller har erfaring i 2 personers jolle. Aldersgruppe fra 17 – 80.
Tilmelding som mix-besætning (male-female).

Tidspunkt: Tirsdag den 14. juli til lørdag den 18. juli 2020.

Sted: Hou Maritime Idrætsefterskole, Villavej 13, Hou, 8300 Odder.

Trænere: Per Baagøe og Finn Beton. Meteorolog: Mille Brandt

Pris: Inkl. båd, overnatning og forplejning i 5 dage kr. 1995,-

Spørgsmål: Send en mail til: rasmusbak@houmi.dk

Tilmelding: Send en mail til rasmusbak@houmi.dk med navne, emailadresser, adresse, fødselsdato, samt om I medbringer egen båd eller vil booke en af HMI´s J-80´ere.

 

Sidste frist for tilmelding: 1. juni 2020.